Highberg SolutionRezervor apa

Rezervor apa metalic suprateran cilindric Rezervor apa Rezervor metalic de apa
Home | Despre rezervor | Highberg Solution
Rezervor apa

                   Materiale ce intra in componenta structurii unui rezervor Highberg Solution:
Acoperis: Realizat din perete tip sandwich cu izolatie termica, pe structura de cadre si traverse zincate rezistente la max 3,2 kN/m2 conform tuturor standardelor internationale in vigoare, imbinate printr-un sistem de suprapunere ce impiedica accesul apei de ploaie sa intre in interiorul rezervorului. Acoperisul este prevazut cu sistem de ventilatie si acces in interiorul rezervorului ptr mentenanta – service, tot aici aflandu-se si robinetii cu flotor ce actioneaza inchiderea sistemului de alimentare cu apa a rezervorului.
Corpul fiecarui rezervor este format din placi de otel galvanizat, de dimensiuni 2500 x 1250 mm, sau jumatati si sferturi, cu care se formeaza virole cilindrice. Acoperirea anticoroziva este prin zincare la cald, cu maximum 600 g/m2 Zn, conform BS EN10327:2004 DX51D + ZNA600. Grosimea placilor este cuprinsa intre 2-10 mm in functie de calculul de rezistenta statica si dinamica a respectivului rezervor.
Izolatia termica este aplicata (daca este cazul), in interiorul rezervorului cu placi de polistiren expandat cu o grosime de max. 80 mm si densitate max.100, in baza unui calcul de transfer termic realizat ptr zona de amplasament a acestora.
Etanseitatea fiecarui rezervor este datorata unei pungi din BUTYL sau EPDM (in functie de scopul pentru care va fi utilizat), care tine apa si care a fost croita si termosudata conform formei si dimesiunilor geometrice ale rezervorului comandat.
Sistemul hidraulic al rezervorului: stuturile de racordare, consolele de fixare a tevilor la interior si accesoriile incluse in rezervor sunt de asemenea din otel zincat sau INOX D304 (in functie de scopul pentru care va fi utilizat respectivul rezervor). Dimensionarea sistemului hidraulic se va realiza de catre proiectantul lucrarii, in baza dimensionarii retelelor exterioare rezervorului.
Montajul rezervoarelor, etansarea, si testarea acestora se vor face intr-o singura vizita neitrerupta a echipei de montaj ce va avea o durata de max. 7 zile, de ex., pentru un rezervor de 500 mc.   
Fiecare rezervor va fi insotit de:
- lista completa de materiale cu specificatiile lor;
- desenul de ansamblu al rezervorului cu detaliile pentru conectica aleasa;
- agrement tehnic;
- certificatul de conformitate al producatorului, aceste rezervoare fiind produse in Romania conform tuturor normativelor Europene in vigoare, inclusiv certificat ISO 9001, ISO 14001.
- aviz sanitar;
- proiectul pentru realizarea fundatiei rezervorului.

CERERE OFERTA

:      :       

 

DATE DE CONTACT
Adresa: Str. Maramures nr.12 , Ploiesti, Judet Prahova, Romania
Telefon: 0244.544.016
0244.544.017 / 0244.541.177 
Fax:  0244.592.318
Email: office@highbergsolution.ro
Web:
 www.highbergsolution.ro
www.rezervorapa.ro

 

Copyright © 2012 Highberg Solution SRL